tisdag 27 april 2010

Ingen lust

Har ingen lust med nånting men man måste ju ta sig i kragen. SUCK
Skulle vilja stanna under täcket hela dagarna ev gå upp för att gå på toa hmmm skaffa blöjer som Charlie Sheen????? Nä låter inte som en bra idé när jag tänker efter , får nog fortsätta gå upp.

Ska ju ut på tävlingsbanan igen och metallen är väl vårat stora bekymmer som alltid. Ena dagen klockrent andra gången så näää. Springer glatt fram till den , i galopp de flesta gångerna ner med huvudet och tänderna runt och där är det stopp .......

Heheh blir nåt för Anna att sätta tänderna i på lägret .... en instruktör till som ska få grubbla på nätterna hur man löser den knuten hehe


Hundträningen är väl den som funkar bäst nu när man inte har lust....kickan blir ju så glad och det smittar av sig. Och goa träningskompisar har man som håller humöret uppe på mig även om jag inte tror att det fattar hur långt under isen jag egentligen är...... men sommaren kommer väl och tinar upp den??? eller ?????

1 kommentar:

  1. Låter som om vi ligger i samma vak och plaskar... Kanske ta en långis nån dag och vräka ur oss allt bajs och kanske hjälper det, vem vet?
    Kram

    SvaraRadera