tisdag 27 september 2011

Karlstad by Ros

Idag har inte hänt så mkt mer än att när jag ändå skulle iväg till Karlstad på ett ärende så ryckte jag med mig lilla Ros ensam utan gamlingen som stöd. Så efter mitt ärende så hade vi ca 30 minuter på oss i staden.
Gick lite utefter klarälven och fick där passera genom en gångtunnel under en väg väldigt smal men det gick super mötte även en cyklist inne i denna tunnel och inte heller det var några problem.
Gick över en ganska hög bro över en kanal och sen ut på en brygga och tja inga problem det heller.
Sen gick vi och satte oss i närheten av en starkt trafikerad fyrvägskorsning. Med bussar, bilar, fotgängare, cyklister, hundar ja allt och lilla Ros uppgift var att ligga still och bara studera vilket hon efter några påminnelser om vad uppgiften gick ut på genomförde galant =) genererade ju Frolic om man skötte sig så då blev ju saken genast mkt lättare.

Katten och Ros kommer mer och mer överrens idag har han passerat ca 1,5 meter från näsan på henne och hon ligger lugnt kvar och bara tittar. Lyfter inte ens på huvudet så det är ju bra, hon tillåts även få nosa på honom om han befinner sig i en högre position som typ bänken eller bordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar