onsdag 14 januari 2009

Ny Blogg

Då den gamla krånglat mer än lovligt på sista tiden så bytte jag på inrådan från Carina.
Så nu får vi se hur detta funkar..... Bra än så länge.

Azzies matte har bättrat på sitt samvete de två sista dagarna och ska höja det ännu mer imorgon. Har inte gett stumpan ett riktigt träningspass sen den 23 december hon har ju löpt plus att det har varit fullt upp på jobbet. Men nu har vi tränat två kvällar i rad och det har väl gott ganska så bra.. apporteringen fungerar fortfarande skulle nog behöva lite goda råd angående ingång och avlämning. Det är där vårt lilla problem ligger just nu men det har blivit mkt bättre. Men vi tar yttepytte steg för att inte fördärva nånting fokus ligger på att det ska vara skitskoj.

2 kommentarer:

  1. Se där ja! Kanon!
    Du vet väl att jag gärna hjälper till om jag nu har nåt att tillföra, bara att hojta. Kul att få hjälpa till.. Men vill inte tränga mej på!

    Kolla om du kan ändra inställningarna för kommentarer för det går inte att posta kommentar om man är anonym, bara googlare...
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Hej!!

    Kul att se dig igen!! Har saknat din andra blogg. Har ju inte sett dig sedan festen.. och det är ju ett tag sedan. Lite nyfiken är jag ju också på hur du hade det tisdagen efter. ;-)

    Kramar

    SvaraRadera