måndag 13 april 2009

Påsk

Firades i värmland, påsklunchen avnjöts hos farmor och farfar, alltid lika gott och trevligt. Azzie var bra trött när vi kom därifrån enda gången allihop var samlade på ett ställe var när vi åt och då fick inte hon vara med utan fick hålla sig i hallen där hon tag välbehövliga små powernappar. För resten av tiden fördelade vi oss på tre rum och en balkong.. .inte lätt att vilja vara med överallt och hålla koll hehe så Azzie sov gott sen på kvällen när vi kom hem till mor och far.
På långfredagen tog bror min och jag en kvällstur med hundarna rikigt trevlig men mindre kul om man heter Azzie och tidigare vallat rådjur hehe på vägen hem så korsade fyra rådjur vägen so mjag dessutom lyckades se och när vi kom fram dit såg vi till att Azzie gick först och jajamen vem tog upp rådjurspåret klockrent om inte den icke ont ananade svarta hunden.... när jag var helt hundra på att hon tänkte fortsätta följa rådjur så braka helvetet lös bakom henne matte röt rätt bra och fråga vad hon håll på med???!!!!!!

Så vi får se vad hon väljer nästa gång.......


Sen var det ju alltid lika trevligt attt träffa brorsbarnen alltid high life fyra småttingar soom springer och leker med varandra och mot varandra, för starka viljor har de alla fyra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar