tisdag 2 juni 2009

Igår var vi iväg och simmade i Trollhättan, på vägen dit fick vi stanna vid en sjö och "slänga" i hundarna de höll ju på att förgås av värmen i bilen. Min AC har tyvärr lagt av men den ska kollas upp på torsdag det är bara att hålla tummarna för att det inte är nåt besvärligt och dyrt.

Simningen då , Diezel simmade för första gången och var mest frustrerad över att ha linor fast i flytvästen så när vi tog bort dem och han fick simma fritt så simmade han bättre. Och när han fick gå upp och insåg att simningen var över så skrek och då menar jag SKREK han rätt ut över att en speciell leksak var kvar i poolen så det var bara att hiva upp leksaken så vi fick tyst på honom.
Azzie (latfia) vill ju helst inte simma i strömmen men på med linor och så ligger hon snällt där och hon fick en riktig genomkörare, streamen på högsta och så fick hon simma från alla håll. och det märktes på henne idag att hon var mör i kroppen. Två skick gick bra på uppletandet men sen tröt orken och därmed hjärnkapaciteten så jag vet inte riktigt vad hon syssla med innan jag tog in henne och bröt .

Lydnaden gick helt ok men nu ska här kluras på koffecienter och moment.......


Må bästa man eller kvinna vinna på lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar